Ju jeni ne: 2D
A+ A A-

Kristale

Tendenca me e fundit e krijimtarise se "Argjendari Artistike Pirro" sjell punime 2 dhe 3 Dimensionale te realizuara brenda formave te ndryshme ne Kristal. Keto forma mund te realizohen per foto personale, logo, pamje, trofe dhe cmime te ndryshme.

AH 004 128,57 € (2 500,00 ALL)
AH 005 (e vogel) 128,57 € (2 500,00 ALL)
AH 006 (e madhe) 771,43 € (15 000,00 ALL)
XP 22 A 771,43 € (15 000,00 ALL)
XP 22 B 411,43 € (8 000,00 ALL)
XP 22 C 231,43 € (4 500,00 ALL)
XP 24 B 617,14 € (12 000,00 ALL)
XP 25 B 308,57 € (6 000,00 ALL)
XP 28 B 411,43 € (8 000,00 ALL)
XP 28 C 231,43 € (4 500,00 ALL)
XP 30 A 668,57 € (13 000,00 ALL)
XP 30 C 257,14 € (5 000,00 ALL)
XP 31 668,57 € (13 000,00 ALL)
XP 32 A 771,43 € (15 000,00 ALL)
XP 33 A 462,86 € (9 000,00 ALL)
YKL 07 514,29 € (10 000,00 ALL)
YKL 09 257,14 € (5 000,00 ALL)
YKL 10 257,14 € (5 000,00 ALL)
YKL 11 231,43 € (4 500,00 ALL)
YKL 15 514,29 € (10 000,00 ALL)
YKL 20 216,00 € (4 200,00 ALL)
YKL 22 308,57 € (6 000,00 ALL)
YKL 23 257,14 € (5 000,00 ALL)

Lini nje takim

Per ne eshte gjithmone kenaqesi te njihemi nga afer dhe eshte e rendesishme qe ju te keni nje eksperience te personalizuar, prandaj ju ftojme te na vizitoni per te shijuar shkelqimin e dhuratave tona.
FREE INTERNATIONAL DELIVERY
FREE INTERNATIONAL DELIVERY
© 2015 Artistic Jewellery Pirro krijuar nga abp